تهیه کیک مرغ به دو روش

745

می خواهیم در این جا روش تهیه یک دسر فانتزی که غذایی سبک نیز محسوب می شود ویژه عصرانه و پذیرایی در جشن تولد ، با ما باشید با تهیه کیک مرغ به دو روش .

 

 

744

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو

نان تست ۱ بسته

سینه مرغ ۲ عدد

تخم مرغ پخته ۲ عدد

سس مایونز ۱ لیوان

ماست خامه ای ۱/۲ لیوان

گردو خرد شده ۱ لیوان

جعفری خرد شده یا شوید ۱ لیوان

پیازچه خرد شده ۱ لیوان

خیار شور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کیک مرغ و گردو

مرحله ۱ – سینه مرغ را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین یا زعفران کاملا بپزید و ریش ریش کنید.

مرحله ۲ – سس مایونز، ماست خامه ای و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.

مرحله ۳ – مرغ، خیار شور، تخم مرغ، گردو خرد شده، پیازچه، نمک، فلفل، ۱ قاشق از شوید یا جعفری و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴ – کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴ عدد از نان را کنار هم بچینید.

مرحله ۵ – نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند.

مرحله ۶ – روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو و یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.

 

746

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ:

مرغ : یک عدد سینه ی کامل

پیازچه کوچک :  ۳ یا ۴ عدد

جعفری خرد شده : ۱۰۰گرم

نان تست : ۱۲ عدد

تخم مرغ : ۳ عدد

خیارشور : ۲۰۰گرم

هویج  : ۱ عدد

سس مایونز  : یک فنجان

ماست : یک فنجان

سس هزار جزیره : ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ذرت : به میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ 

برای تهیه کیک مرغ ابتدا مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم . تخم مرغ رو رنده میکنیم . خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم . هویج رو رنده میکنیم . جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم . همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.  کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنید . یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم . و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم . روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .

 نکته : من کیک رو در ۴ ردیف  ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد . میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید