تهیه خورش سیب زمینی با گوجه فرنگی

download

تهیه خورش سیب زمینی با گوجه فرنگی که یک غذای محلی ویژه کرمانشاه می باشد را در این جا آموزش می دهیم مواد این غذا ویژه ۴ نفر می باشد .

مواد لازم جهت تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی  :

 گوشت ماهیچه۴۰۰ گرم
 سیب زمینی متوسط۵ عدد
 گوجه فرنگی ریز و یکدست ۵-۶ عدد
 غوره۱/۲ پیمانه
 پیاز متوسط ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
 نمک و فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :
خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه، غذای مخصوص خطه سرسبز کرمانشاه است.
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.
در قابلمه مورد نظر برای پخت، روغن بریزید و پیاز را تفت بدهید.

۱ قاشق چایخوری به آن زردچوبه اضافه کنید.
یک تفت بدهید و یک قاشق از آن را بردارید و کنار بگذارید.

گوشتهای تکه شده را به باقی پیاز اضافه کنید.
کمی تفت بدهید تا آب گوشت تمام شود و رب گوجه را هم اضافه کرده وتفت دهید.

بعد ۲ لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و حرارت را مناسب کرده در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
حالا سیب زمینی را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.

بعد شعله را کم کرده برای اینکه روغن به بیرون نریزد.
گوجه فرنگی ها را هم درسته سرخ کرده و غوره را هم اضافه کنید وتفت مختصری بدهید.

اگر اول  کار رب گوجه را فراموش کردید که تفت بدید حالا میتوانید گوشت که کاملا پخت نمک آنر اندازه کنید و گوجه و غوره را به گوشت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد.
( پیاز داغی که نگه داشته بودید حالا اضافه کنید چون در آخر کار وقتی به خورش پباز داغ اضافه میکنید خیلی خورش خوشبو میشود.)

ولی له نشود. بعد موقع کشیدن خورش، سیب زمینی را اضافه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر برای سرو بکشید.

اگر گوجه فرنگی خیلی ترش نیست شما می توانید از غوره در این غذا استفاده کنید .

 

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید