آموزش تصویری کتایف کلاسیک با آجیل

697

  • می خواهیم روش درست کردن یک پنکیک را آموزش دهیم که در کشور مصر و مسلمانان شرقی طرفدار زیاد دارد همراه ما باشید با آموزش تصویری کتایف کلاسیک با آجیل در ادامه مطلب .

آموزش تصویری کتایف کلاسیک با آجیل ، مواد اولیه :

 شربت :

شکر دانه ریز ۲فنجان(۴۰۰ گرم)
آب ۱فنجان(۲۳۷ میلی لیتر)
آب لیمو تازه ۱ قاشق چایخوری

 فیلینگ :

دانه کاج ۱/۴فنجان
کره نرم شده ۱قاشق غذا خوری
شکر ۱و۱/۲قاشق غذا خوری
کشمش ۱/۳فنجان
فندق خرد شده ۱/۳ فنجان

 خمیر پنکیک :

آب گرم ۱و۳/۴فنجان(۴۲۵ میلی لیتر)
نمک ۱/۸قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
مخمر فوری ۱قاشق چایخوری(۴گرم)
شیر خشک ۱قاشق غذاخوری(۸گرم)
شکر دانه ریز ۱قاشق غذاخوری(۱۲ گرم)
آرد همه منظوره ۲فنجان(۲۴۰ گرم)

697

آموزش تصویری کتایف کلاسیک با آجیل ، برای تهیه پنکیک

همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و آب رو در سه مرحله آرام اضافه کرده هم بزنید و دوباره بقیه آب را اضافه کنید در نهایت باید خمیری مثل تصویر داشته باشید که بسیار رقیق هست
روی خمیر رو بپوشانید و بگذارید برای۴۵ دقیقه استراحت کند
تابه رو روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس تابه رو با چند قطره روغن چرب کنید و با اسکوپ از مواد داخل تابه بریزید پنکیک ها رو حدودا با قطر ۸ سانتی متر آماده کنید

699

وقتی حباب های زیادی روی پنکیک تشکیل شد پنکیک آماده شده دقت کنید سطح پنکیک دقیقا مانند تصویر شود و بیشتر از این طلایی نشود

700

حالا کتایف های داغ رو رو سطح کار بزارید به طوری که سطح حباب دار رو به روی شما قرار بگیرد مواد فیلینگ رو با هم مخلوط کنید

701

،کره رو ذوب کنید و روی مواد بریزید و مقدار کمی روی هر پنکیک قرار دهید

703

سپس پنکیک رو تا کنید و لبه هارو با انگشت سفت کنید

704

وقتی هم فتایف ها آماده شد

705

روغ دان کوچی رو پر از روغن کنید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس یکی یکی پنکیک ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی و کمی ترد شود شود

702

سپس فتایف ها رو داخل شربت بریزید تا لایه ضخیمی از شیره روی اون ها رو بپوشونه

702

سپس شیرینی ها رو روی شبکه قرار بدید تا شیره اضافی بریزه

711

فتایف ها آمادست نوش جان

712

برای تهیه شربت:

آب و شکر رو مخلوط و روی حرارت قرار بدید تا شکر ذوب بشه هر از گاهی ظرف رو حرکت بدید تا شیره به صورت دوارنی حرکت کنه و شکر ذوب بشه

713

به هیچ عنوان شیره رو هم نزنید و با برس خیس دیواره های ظرف رو بشورید تا شکرک زدن شیره جلو گیری بشه.

نکته:

برای فیلینگ از ماده ای که دوست دارید استفاده کنید

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید